Öncelikle Bilgisayarınızda Yüklü Olan War Rock Kaldırın. Oyunu Yüklü Olduğu Klasördeki "uninstall" Simgesine Tıklayarak Kaldırabilirsiniz. Adım I Öncelikle Bu Programı Yükleyin. [size=16]Tıkla İndir Jotti Yüklediten Sonra Resimlerde Olan Seçenekleri Tıklayın. Daha Sonra "Birimleri Denetle " Seçeneğine Tıklayın. Denetleme Bittkten Sonra "Sorunları Çözümle" Seçeneğine Tıklayın. Adım II Daha Sonra Görev Yöneticisini Çalıştırın."Dosya>>YEni Görev Çalıştır" Seçeneğine Tıklayın. Gelen Ekrana "Prefetch" yazın ve "Tamam " Seçeneğine Tıklayın. Gelen Ekranda Baya Bir Dosya Kalabalığı olur. Windows Xpde "Layout.ini" Dosyası , Windows 7 ve Windows Vista da İse "ReadyBoost" Dosyası Hariç Diğer Tüm Dosyaları Silin. Not:Bazen "layuot.ını" ve "ReadyBoost" Dosyası olmayabilir.Sadece Gereksiz Dosyalar Olur Hepsini Silin. Daha Sonra Oyunu Yeniden Yükleyin.Bütün Patchlerin Dolmasını Bekleyin. Adım III Bütün Patchler Yüklendikten Sonra " C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\Data Ve System " Dosaysını Belgelerim'e Kopyalayın. Warrockta Hack Acınca "Hack Detected " veya "Warrock.Exe " Ya da "Oyundan Sık Sık Atınca " Bunları Yapın. "C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\Data" ve "C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\System" Dosyasını Silin. Daha Önceden Belgelerim ' e Kopyaladığınız "Data" Ve "System" Dosyasını C:\Program Files\GamersFirst\War Rock" Yeniden Kopylayın. Daha Sonra "Adım I " Ve " Adım II " Günde Bir Defa Ve "Her Hack Detected" Hatasında Yeniden Yapınız. Artık Hackler Çok Çabuk Oyundan Atmaz.[/size] İsterseniz Bana Ait Olan İnjektörle Açabilirsiniz Hackleri. İnjektör Dowland Jotti Emeğe Saygı Lütfen Uygunsuz Ve Sinir Bozucu Yorumlar Yapmıyalım. Bu Yöntemler Bir Cok Arkadaşıma Öğrettim Ve Hepsinde İşe Yaradı.